Over mij

Over mij
Na de studie geneeskunde aan het LUMC ben ik voor het starten met de huisartsopleiding eerst arts-assistent kindergeneeskunde geworden. Dit was voor mij een belangrijke leerschool, waarbij mijn klinische blik is gevormd. De keuze voor kindergeneeskunde is bewust geweest, aangezien ik het destijds (en nog) vreemd vond dat de huisartsopleiding geen stage kindergeneeskunde kent. In 2009 begon ik met de huisartsopleiding aan het LUMC en rondde deze in 2012 af. De opleiding heeft mij de mogelijkheid gegeven het huisartsenvak in zijn volle omvang te leren.

Naast de studie houd ik me graag bezig met sport. Als kind was dit voornamelijk voetbal, maar tegenwoordig doe ik graag aan wielrennen en duiken. Verder is het maken van verre reizen iets wat ik graag doe. Momenteel woon ik met veel plezier in een leuk huisje in het centrum van Leiden met mijn vrouw.

Omschrijving
Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, harmonieus, gedreven en betrokken. In mijn contact met patiƫnten vind ik betrouwbaarheid en humor belangrijke aspecten. Mijn ambitie is uiteindelijk binnen enkele jaren een eigen praktijk te voeren in een HOED of gezondheidscentrum in de regio Leiden / Den Haag.

Vaardigheden
Naast de standaard huisartsuitrusting; kleine chirurgie en IUD plaatsing